Logo HelloRomania

București, România

Lun, 21-05-2018 - Mar, 22-05-2018

2 zile, 1 noapte, 1 camera, 1 adult, 0 copii

Hotel Siret

Strada Corneliu Coposu 3

  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
Hotel Siret este situat in statiunea Saturn, in partea de nord, aflat la doar 3 minute de mers pana la plaja. Hotel Siret este locul ideal pentru familiile ce isi doresc liniste si relaxare.
In apropiere, turistii se pot bucura de plimbari pe malul marii sau pot alege unul dintre restaurantele sau barurile aflate in statiune.

Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Siret beneficiaza de 130 de camera duble. Toate camerele sunt dotate cu TV, mocheta, aer conditionat, minibar, baie cu dus. Unele camere beneficiaza si de balcon.

Serviciile de masa se acorda in incinta restaurantul Siret, micul dejun in stil bufet, pranzul si cina "a la carte" sau autoservire la restaurantele Cerna sau Prahova, pe baza de card valoric. Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pentru mai putin de 20 de persoane, micul dejun se va servi in sistem a la carte.

Accesul la internet este gratuit in toata locatia.

Suplimentar, Hotel Siret pune la dispozitie turistilor o receptie deschisa non stop, camera de bagaje, lift si parcare contra cost.
Facilitati

Diverse

Lift

Mancare

Restaurant

Bar

Zone comune

Terasa

Termeni
Daca rezervarea este anulata, modificata sau in caz de neprezentare, va fi incasat pretul total pentru rezervare. Toti copiii sunt bineveniti. Copiii in varsta de pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate. Copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din tariful mesei, fara acordare de pat suplimentar. In cazul in care se solicita pat suplimentar se achita 50% din valoarea intregului pachet. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani achita 50% din valoarea pachetului adultului, cu pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani achita 70% din valoarea pachetului, cu acordare de pat suplimentar.