Logo HelloRomania

București, România

Mi, 20-06-2018 - Joi, 21-06-2018

2 zile, 1 nopti , 1 camera, 1 adult , 0 copii

Casa Luchiancu

STR. FLORILOR, 54, Busteni, Prahova

  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
  • Image Alternative text
Pensiunea Casa Luchiancu este situata in Busteni, la poalele Varfului Caraiman, acesta oferind o priveliste superba ce poate fi admirata de la ferestrele pensiunii. Camerele sunt confortabile si ofera o atmosfera linistita.

Castelul Cantacuzino se afla la o distanta de 1,7 km fata de pensiune, iar Manastirea Caraiman este situata la 1,8 km distanta fata de pensiune.

Clasificata la categoria de 2 stele, Pensiunea Casa Luchiancu ofera cazare in 5 camere dintre care 3 camere duble si 2 camere triple. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, TV, frigider, uscator de par si balcon.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Pensiunea dispune de o zona de living dotata cu TV in care turistii se pot relaxa. Pentru prepararea si servirea micului dejun, turistii au la dispozitie o bucatarie comuna complet utilata, precum si o sala de mese.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, Pensiunea Casa Luchiancu ofera si terasa, spatiu amenajat pentru gratar, gradina si frigider in unitate.
Facilitati

Diverse

Wi-Fi gratis

Transport

Parcare gratuita

Mancare

Gratar

Zone comune

Terasa

Termeni
Daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 7 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un cost. Pentru rezervari efectuate cu mai mult de 7 zile inainte de data de sosire, rezervarea devine ferma in momentul achitarii prin transfer bancar al unui avans de 50%. Pentru rezevari efectuate cu mai putin de 7 zile inainte de sosire, se va incasa prima noapte. Toti copiii sunt bineveniti. Copiii beneficiaza de gratuitate la cazare pana la varsta de 5 ani daca nu solicita pat suplimentar. Copiii peste 5 ani si adulti care solicita pat suplimentar achita 40 RON/persoana/zi. Animalele de companie nu sunt permise.