HelloRomania Hello Romania ofera cazare in Romania la hoteluri si pensiuni
Cazare Romania / Cazare Zărnești / Cazare Pensiunea Casa Zarnesteana

Pensiunea Casa Zarnesteana Zărnești

Strada Avram Iancu nr.58, Județul Brașov, Zărnești, Romania

Descriere Pensiunea Casa Zarnesteana Zărnești

Amplasata in Zarnesti, intr-o cladire noua si moderna, Pensiunea Casa Zarnesteana este alegerea excelenta pentru turistii ce vor sa petreaca o vacanta minunata in inima muntilor, departe de zgomotul orasului, inconjurati de prieteni.

Centrul orasului Zarnesti se afla la o distanta de 1,1 km fata de pensiune. Turistii pot face drumetii in Parcul National Piatra Craiului, aflat la o distanta de 30 km fata de pensiune, sau la Manastirea Coltul Chiliilor, aflata la 6 km departare fata de pensiune.

Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Casa Zarnesteana ofera cazare in 10 camere duble matrimoniale cu priveliste spre masivul Piatra Craiului. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus si TV.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Pensiunea dispune de o sala de mese de 20 de persoane, precum si de o bucatarie comuna complet utilata si o crama proprie.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, Casa Zarnesteana ofera si gradina, terasa, gratar, calarie, karaoke, incalzire, camere de familie, excursii organizate la cerere si comenzi de taxi.

Camere disponibile la Pensiunea Casa Zarnesteana Zărnești

Facilități

Fier de calcat, Uscator de par, Dus, Canale TV prin cablu, Terasa

Facilitati la Pensiunea Casa Zarnesteana Zărnești

Diverse

  • Zona pentru fumatori
  • Camere pentru nefumatori
  • Camere pentru familii
  • Wi-Fi gratis
  • Sali de conferinte

Transport

  • Parcare gratuita
  • Inchiriere bicicleta

Mancare

  • Gratar

Zone comune

  • Gradina

Receptie

  • Receptie 24h

Informatii importante de la Pensiunea Casa Zarnesteana Zărnești

  • Carduri acceptate: American-express Mastercard Visa
  • Valuta acceptata: EUR, RON

Termeni si conditii de la Pensiunea Casa Zarnesteana Zărnești

Daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 15 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un cost.

Daca rezervarea este anulata sau modificata mai tarziu sau in caz de neprezentare, se va incasa 30% din totalul rezervarii.

Toti copiii sunt bineveniti.

Copiii in varsta de pana la 6 ani au gratuitate in cazul in care nu solicita pat suplimentar.

Taxa pentru pat suplimentar este 30 RON.

Animalele de companie nu sunt permise.

Cazare Poiana Brașov

VILA DIANA 4* Poiana Brașov

 Villa 

Strada Poiana Ruia nr.3, Județul Brașov, Poiana Brașov, Romania

La VILA DIANA 4* beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Poiana Brașov VILA DIANA 4* pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. VILA DIANA 4* din Poiana Brașov nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Poiana Brașov cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la VILA DIANA 4*

Preturi de la

230 RON

Cazare Timișu de Jos

Domeniul Dambu Morii Timișu de Jos

Strada Aluniș nr.4, Județul Brașov, Timișu de Jos, Romania

La Domeniul Dambu Morii beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Timișu de Jos Domeniul Dambu Morii din Timișu de Jos nu beneficiază de o parcare. Domeniul Dambu Morii din Timișu de Jos nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Timișu de Jos cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Domeniul Dambu Morii

Vezi tarife

Motel Timisul De Jos Timișu de Jos

 Motel 

E60 nr.157, Județul Brașov, Timișu de Jos, Romania

La Motel Timisul De Jos beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Timișu de Jos Motel Timisul De Jos pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Motel Timisul De Jos din Timișu de Jos nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Motel Timisul De Jos vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Timișu de Jos cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Motel Timisul De Jos

Preturi de la

150 RON

Cazare Ghimbav

Pensiunea Diamant 3* Ghimbav

Strada Făgărașului nr.Nr 44, Județul Brașov, Ghimbav, Romania

La Pensiunea Diamant 3* beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Ghimbav Pensiunea Diamant 3* pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Pensiunea Diamant 3*, având acces la facilități dedicate copiilor. Unitatea de cazare Pensiunea Diamant 3* vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Ghimbav cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Diamant 3*

Preturi de la

290 RON