HelloRomania Hello Romania ofera cazare in Romania la hoteluri si pensiuni
Cazare Romania / Cazare Căpățânenii Ungureni / Cazare Pensiunea Adonis

Pensiunea Adonis Căpățânenii Ungureni

DC261 nr.194, Județul Argeș, Căpățânenii Ungureni, Romania

Descriere Pensiunea Adonis Căpățânenii Ungureni

Pensiunea Adonis se afla in satul Capataneni, comuna Arefu, la 22 km de Curtea de Arges si ofera cazare in camere confortabile, intr-un loc linistit, ideal pentru a petrece o vacanta alaturi de familie sau grupul de prieteni.

Cetatea Poienari se afla la o distanta de 6 km de la pensiune. Turistii mai pot face drumetii la Lacul Vidraru, Balea Lac, Balea Cascada si orasul Curtea de Arges, unde se gaseste manastirea cu acelasi nume.

Clasificata la categoria de 3 stele, pensiunea ofera 30 de locuri de cazare in 17 camere mobilate modern, repartizate in camere duble matrimoniale si twin, camere triple, camere cvadruple si apartamente cu 2 camere. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, uscator de par, balcon si incalzire centrala.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Turistii pot servi masa in restaurantul hotelului ce ofera un meniu a la carte si in care pot fi organizate evenimente festive. De asemenea la Pensiunea Adonis pot fi organizate cantonamente sportive.

Oaspetii au acces la parcare.

Suplimentar, pensiunea ofera si turism cultural, drumetii montane, evenimente, organizare excursii, room service, bar, spatiu pentru gratar, gradina si foisor in curte.

Camere disponibile la Pensiunea Adonis Căpățânenii Ungureni

Facilități

Facilități

Facilități

Cameră 4 persoane

Facilități

Dus, Canale TV prin cablu

Apartament 2 camere

Facilități

Dus

Facilitati la Pensiunea Adonis Căpățânenii Ungureni

Diverse

  • Wi-Fi gratis

Transport

  • Parcare gratuita

Mancare

  • Restaurant
  • Bar

Informatii importante de la Pensiunea Adonis Căpățânenii Ungureni

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Pensiunea Adonis Căpățânenii Ungureni

Rezervarea poate fi anulata cu pana la 7 zile inainte de ziua sosirii.

In caz de anulare tarzie sau neprezentare, rezervarea va fi anulata.

Toti copiii sunt bineveniti.

Copiii in varsta de pana la 7 ani au gratuitate, in cazul in care nu solicita pat suplimentar.

Animalele de companie nu sunt permise.

Cazare Albeștii Ungureni

Pensiunea Valea Argesului Albeștii Ungureni

Transfăgărășan nr.339, Județul Argeș, Albeștii Ungureni, Romania

La Pensiunea Valea Argesului beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Albeștii Ungureni Pensiunea Valea Argesului pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Valea Argesului din Albeștii Ungureni nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Valea Argesului vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Albeștii Ungureni cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Valea Argesului

Vezi tarife

Cazare Baile Olanesti

Vila Tisa Baile Olanesti

 Villa 

Strada Forestierilor nr.14, Județul Vâlcea, Baile Olanesti, Romania

La Vila Tisa beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Baile Olanesti Vila Tisa din Baile Olanesti nu beneficiază de o parcare. Vila Tisa din Baile Olanesti nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Baile Olanesti cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Vila Tisa

Vezi tarife

Cazare Brezoi

Complex Turistic Valahia Brezoi

DN7A, Județul Vâlcea, Brezoi, Romania

La Complex Turistic Valahia beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Brezoi Complex Turistic Valahia pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Complex Turistic Valahia din Brezoi nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Complex Turistic Valahia vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Brezoi cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Complex Turistic Valahia

Vezi tarife