Cazare Bucovina

Cazare Romania / Cazare Bucovina
Cazare Hotel Maria

Hotel Maria Botoșani

Strada Unirii nr.14, Județul Botoșani, Botoșani, Romania

La Hotel Maria beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Botoșani Hotel Maria pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Maria din Botoșani nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Maria vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Botoșani cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Maria

Preturi de la

135 RON

Galerie Hotel Restaurant Rediu

Hotel Restaurant Rediu Botosani

DN29D, Județul Botoșani, Botosani, Romania

La Hotel Restaurant Rediu beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Botosani Hotel Restaurant Rediu pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Restaurant Rediu din Botosani nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Restaurant Rediu vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Botosani cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Restaurant Rediu

Preturi de la

160 RON

Vedere de ansamblu Belvedere

Hotel Belvedere Botoșani

Bulevardul Mihai Eminescu nr.67, Județul Botoșani, Botoșani, Romania

La Hotel Belvedere beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Botoșani Hotel Belvedere pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Belvedere din Botoșani nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Belvedere vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Botoșani cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Belvedere

Preturi de la

160 RON

Foto Hotel Rapsodia City Center Botoșani

Hotel Rapsodia City Center Botoșani

Strada Cuza Vodă nr.4, Județul Botoșani, Botoșani, Romania

La Hotel Rapsodia City Center beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Botoșani Hotel Rapsodia City Center pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Rapsodia City Center din Botoșani nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Rapsodia City Center vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Botoșani cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Rapsodia City Center

Preturi de la

194 RON

Despre Bucovina

De ce să mergi in Bucovina? Recomandările noastre.

Bucovina este o destinatie în care tradițiile populare românești și-au păstrat puritatea, iar turistii care aleg cazare Bucovina au ocazia sa participe direct si se implice in toate aspectele vietii locale. Geografic, Bucovina se întinde de la Vatra Dornei, Câmpulung, Gura Humorului, la Suceava, Rădăuți, până la Cernăuți – fiecare dintre satele si orasele din zona oferind o gama variata de obiective turistice si activitati pentru oaspetii lor.

Fiind o zona din Romania in care padurile sunt protejate, aerul din zona este foarte curat si are proprietati curative alaturi de apele minerale care se gasesc in orase ca Vatra Dornei sau Cacica, acestea fiind doar unul dintre motivele pentru care va recomandam sa alegeti cazare Bucovina.

Bucovina poate fi considerată ca una dintre vetrele de străveche civilizaţie care a dezvoltat şi acumulat unele dintre cele mai vechi tipuri morfo-structurale, aparţinând arhitecturii populare, multe dintre ele păstrându-se până în zilele noastre. Regiunea păstrează si amprenta civilizației austro-ungare ca urmare a includerii ei în Imperiul Habsburgic în 1775. Vizitarea satelor si oraselor din intreaga regiune reprezinta una dintre activitatile preferate de turistii romani si straini care aleg cazare Bucovina.

Bogăția spirituală a acestor locuri a dăinuit de-a lungul timpului, oamenii de-aici descoperind importanța unei legături armonioase cu divinitatea. Un important punct de atractie, motiv pentru a alege cazare Bucovina, este numarul impresionant de biserici si manastiri, cu fresce interioare si exterioare de o calitate inalta si unice in lume, pastrate inca din perioade medievale. Datorită unicităţii şi valorii lor artistice, acestea au fost adăugate la Lista cu Moşteniri Culturale Internaţionale a UNESCO, în 1993. O mare parte a acestor lacase de cult ofera inclusiv cazare Bucovina pentru cei care doresc sa faca pelerinaje si tururi religioase.

Bucovina este printre cele mai atractive si frecventate regiuni turistice din României. Bucovina si-a castigat un renume international atunci cand in 1975 a fost distinsa cu premiul “Pomme d’Or” de catre Federatia Internationala a Ziaristilor si Scriitorilor de Turism. Alegeti cazare Bucovina pentru o vacanta legendara atat pentru adulti cat si pentru copii.

Obiective turistice in Bucovina

Bucovina este o zona extrem de ofertanta din punct de vedere al obiectivelor turistice pentru toate tipurile de vizitatori, de la cei mai mici la cei mai mari. Vom face in continuare o selectie a celor mai importante puncte de vizitat atunci cand alegeti cazare Bucovina pentru o vacanta sau chiar si pentru un weekend. De retinut insa ca lista nu se opreste aici, iar atunci cand alegeti cazare Bucovina este recomandat sa selectati localitatile cele mai apropiate de obiectivele turistice pe care doriti sa le includeti in intinerariul dumneavoastra.

Atelierul de ceramica neagra Marginea - urmarirea acestui mestesug in timp si spatiu poate fi o preocupare extraordinar de placuta. Ceramica de culoare neagra este marturie a originii dacice. Ea se mai intalneste astazi numai in atelierele de olarit de la Marginea. Atelierul de ceramica Marginea asteapta turistii care aleg cazare Bucovina cu un restaurant traditional generos, bucate gustoase si povesti despre istoria olaritului pe teritoriul Romaniei.

Chilia lui Daniil Sihastrul - După sfințirea în 1470 a bisericii Mănăstirii Putna, sihastrul Daniil s-a retras în pădurea de pe malul râului Voroneț, sub stânca Șoimului, unde și-a continuat viața monahală. Chilia este o grotă săpată într-o stâncă de pe valea pârâului Vițău, aflata la circa 1 km de Mănăstirea Putna. În prezent, Chilia lui Daniil Sihastrul a devenit un loc de pelerinaj, aici venind anual mii de turiști din țară și din străinătate care aleg special cazare Bucovina in localitatea Putna.

Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina - este o institutie singulara în reteaua culturala româneasca, fiind singurul muzeu care a reusit sa transpuna cu mijloace muzeotehnice obisnuite traditia populara. Tematica muzeului a fost gândita ca o calatorie virtuala în universul spiritual al satului bucovinean de la sfârsitul secolului al XIX-lea. Muzeul se afla in orasul Gura Humorului si poate fi vizitat zilnic de turistii care aleg aici cazare Bucovina.

Salina Cacica - Munca ocnaşilor de altădată a lăsat in urma sa adevărate lucrări de artă - scări de acces tăiate în masivul de sare, tavane boltite sau galerii imense. Dar adevărata măsură a măiestriei celor ce au săpat sarea, o constituie mica biserică dăltuită în sare la o adâncime de 27 de metri şi sala de bal aflată la 37 de metri adâncime. Vizita Salinei Cacica se poate face zilnic, cu programare in avans, si este o aventura de neuitat atat pentru copii cat si pentru adulti. Puteti gasi chiar in localitatea Cacica optiuni de cazare Bucovina extrem de frumoase si comfortabile.

Lacase de cult in Bucovina

O regiune eminamente religioasa, Bucovina este gazda unui numar impresionat de biserici si manastiri care pastreaza traditiile culturale si religioase ale zonei. Opt dintre aceste biserici pictate au fost incluse in anul 1975 pe lista monumentelor protejate a UNESCO. În majoritatea cazurilor, bisericile au fost întemeiate ca loc al familiilor nobile pentru îngropare. Folosind culori precum Albastrul de Voroneţ, Roşul de Humor sau Verdele de Arbore, pictorii locali, al caror nume a fost uitat de istorie, au descris poveştile biblice ale pământului şi ale raiului, scene din viaţa Sfintei Fecioare şi a lui Iisus Hristos, povestiri despre începuturile omenirii şi viaţa după moarte. Vizitarea acestor lacase de cult monumente istorice este unul dintre punctele principale de atractie a turistilor pentru cazare Bucovina.

Manastirea Voronet – inălțată în 1488, biserica Voroneț și-a păstrat forma inițială nealterată si este una dintre cele mai cunoscute biserici din România. Manastirea a devenit celebră datorita frescelor remarcabile zugrăvite într-o nuanță de albastru ca cel al cerului – unica in lume. Voroneț este situată la doar 4 km distanță de Gura Humorului. Cei care doresc sa viziteze frumoasa manastire pot alege cazare Bucovina chiar in localitatea Voronet.

Mănăstirea Moldovița – o adevărată bijuterie a artei moldovenești medievale, biserica Moldovita are picturile foarte bine conservate, si inca se păstrează luminozitatea culorilor originale. Mănăstirea este situată la 25 km de Câmpulung Moldovenesc, ascunsă printre crestele împădurite. În trecut, pe acest loc, pustnicii și-au întemeiat o bisericuță de lemn, iar în jurul ei s-au înălțat apoi chilii, formându-se astfel o colectivitate duhovnicească. Odată cu extinderea sihăstriei, biserica de lemn a fost înlocuită cu una de piatra. Pelerinii pot beneficia de cazare Bucovina, chiar la manastire, iar alti turisti pot gasi o varietate mare de optiuni de cazare Bucovina in satul din jurul manastirii.

Manastirea Sucevita – considerată a fi ultimul lăcaș de cult din Moldova cu fațadele bisericii pictate, arta specifica din timpul domniilor lui Ștefan cel Mare și Petru Rareș. Dupa un drum de o frumusețe copleșitoare ce șerpuiește pe văi și culmi bogat împădurite, intr-un peisaj de basm, se gaseste Manastirea Sucevița, pictura exterioară, dominată de un verde ca al smaraldului impletita cu vocile naturii, creaza pentru orice visitator cu cazare Bucovina o exprienta de neuitat.

Mănăstirea Putna - prima și cea mai importantă ctitorie a domnitorului Ștefan cel Mare. De peste cinci veacuri, aceasta atrage credincioșii prin istoria și legendele sale. Mănăstirea este situată între Obcinele Bucovinei, intr-un loc pitoresc înconjurat de dealuri împădurite și de peisaje sălbatice, unde pelerinii pot alege cazare Bucovina pentru cateva zile.

Monumente și clădiri in Bucovina

Cetatea de scaun a Sucevei - ridicata la sfârşitul secolului al XIV-lea în apropierea oraşului Suceava, a fost principala reședință a domnilor Moldovei timp de aproape 200 de ani, astăzi un monument istoric de interes naţional. Ansamblul arhitectonic medieval, alcătuit din castel şi ziduri de apărare, a fost consolidat şi completat în cadrul uni vast proiect cu finanţare în perioada 2011-2015, redându-i aspectul impunător, intrat în legendă, dar şi subtila strălucire princiară din trecut. Turistii pot alege cazare Bucovina chiar in incinta orasului medieval Suceava.

Casa memorială Ion Creangă din Humulești - un muzeu memorial înființat în casa în care s-a născut și a copilărit povestitorul român Ion Creangă (1837-1889) în satul Humulești, locatia Amintirilor din Copilarie. Datarea casei este 1833, iar scriitorul Ion Creangă a locuit aici permanent de la naștere până în 1846, apoi cu întreruperi până în 1855. Clădirea este o construcție din bârne de lemn, cu acoperiș din șindrilă si este formată din două încăperi micuțe și o tindă. Muzeul deține o valoroasă expoziție permanentă, ce cuprinde documente de arhivă, scrisori, cărți poștale cu autograf, fotocopii ale manuscriselor, fotografii și 14 lucrări de grafică. Lângă muzeu se găsește Parcul tematic „Ion Creangă”, un loc în care turistii care aleg aici cazare Bucovina se pot întâlni cu personaje îndrăgite din poveștile pentru copii scrise de Ion Creangă.

Parcuri si gradini in Bucovina

Muzeului Satului Bucovinean – este gandit pentru a prezenta in ansamblu organizarea și activitatea complexă a satului tradițional, arhitectura vernaculară a gospodăriilor și a construcțiilor comunitare, a instalațiilor tehnnice care ilustrează ocupațiile, meseriile și meșteșugurile zonei, modul de viață al locuitorilor din Bucovina.  Alături de gospodăriile formate din case și anexe, amplasate de-a lungul ulițelor, în vatra satului, ca centru polarizator al vieții comunității, se regăsesc biserica și clopotnița Vama, crâșma Șaru Dornei și școala Securiceni. Muzeul in aer liber poate fi vizitat de toti cei care aleg cazare Bucovina in fiecare zi, intervalul orar depinzand de sezon.

Rezervatia de Zimbri si Fauna Carpatina “Dragos Voda” - una din cele 4 rezervatii de zimbri existente la noi in tara si este catalogata ca fiind una dintre cele mai mari rezervatii exclusive zimbrilor din Europa. A fost infiintata in anul 1968, se întinde pe aproximativ 11.500 ha, iar pe langa zimbri se mai pot intalni: cerbi carpatini, cerbi lopatari, capriori, vulpi, bursuc, iepuri, ursi, lupi si specii de avifauna. Intr-un tarc de cca. 4 ha se gasesc doar 6 exemplare de zimbri, doi masculi si 4 femele care sunt gazduiti in scop turistic si pot fi admirati de vizitatori. Pentru cei care doresc sa viziteze rezervatia, recomandam alegerea de cazare Bucovina in orasul Targul Neamt.

Istoria Bucovinei

Bucovina sau Tara Fagilor este o regiune istorică ce cuprinde un teritoriu de 10.441 km² care acoperă zona adiacentă orașelor Cajvana, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Frasin, Milișăuți, Rădăuți, Siret, Solca, Suceava, Vatra Dornei și Vicovu de Sus din România, precum și Cernăuți, Cozmeni, Zastavna, Vășcăuți pe Ceremuș, Vijnița, Sadagura și Storojineț din Ucraina.

Până în 1774 nu putem vorbi de Bucovina, aceasta fiind înainte, o parte din Țara de Sus a Țării Moldovei. Ca realitate istorică, și ca nume de teritoriu, Bucovina începe să existe în cuprinsul Imperiului Habsburgic, dăinuind vreme de 144 ani, între 1774 si 1918. Odată cu debutul administrării habsburgice, denumirea de Bucovina este adoptată oficial.

Între anii 1786-1848, Bucovina a fost încorporată Galiţiei, drept cel de-al 19-lea cerc. Această perioadă este considerată drept cea mai grea din istoria Bucovinei. În timpul administrării habsburgice, toți birocrații erau obligați să învețe limba română.  În anul 1793 s-a introdus învățământul obligatoriu în limbile germană și română, iar în 1875 s-a înființat Universitatea „Franz Josef” la Cernăuți.

In martie 1849, Bucovina primeste statut de autonomie în Imperiul Austriac, iar la titlurile imperiale ale împăratului Franz Josef se adăugă și acela de Mare Duce al Bucovinei. Prin rezoluția imperială din 1861, Bucovina primește dreptul de a avea drapel propriu ale carui culori erau albastru și roșu, dispuse orizontal, având la mijloc stema Bucovinei reprezentând capul de bour, încadrat de 3 stele, precum și toate drepturile adiacente statutului de Ducat al Imperiului Austriac.

Spre deosebire de conaţionalii lor din Transilvania şi Basarabia, românii din Bucovina au avut o viaţă politică, naţională, religioasă şi culturală proprie. Fruntaşii politici bucovineni au practicat totdeauna faţă de Viena o politică protestatară.

Intrarea României în primul război mondial a fost motivată de dorinţa unirii teritoriilor vecine locuite de români, dar aflate sub stăpânire străină.

In octombrie 1918 se va constitui Consiliul Naţional Român, ce va avea un rol important în realizarea unirii Bucovinei cu România. In luna noiembrie a aceluiasi an s-a organizat un Congres general la Cernăuţi şi s-a proclamat unirea necondiţionată şi pe vecie a Bucovinei cu România, reparând în acest fel actul de forţă  la 1775. Unirea Bucovinei cu România este recunoscută oficial, în 1919, prin tratatul de pace de la Saint Germain încheiat cu Austria la data de 10 septembrie 1919.

Intrebari despre Cazare Bucovina

Care sunt cele mai populare hoteluri din Bucovina?

Din opțiunile de Cazare Sibiu pe care le oferim, cele mai populare variante in aceasta perioada sunt Hotel Maria, Hotel Belvedere și Hotel Rapsodia City Center

Cauți cazare ieftină în Bucovina?

Încercăm să-ți oferim întotdeauna cele mai ieftine variante pentru cazare, motiv pentru care îți sugerăm să încerci Hotel Maria, Hotel Restaurant Rediu și Hotel Belvedere

Cum rezervi cazare cu tichete de vacanță în Bucovina?

Pe site-ul nostru găsești opțiunile de cazare Bucovina care acceptă tichete de vacanță în mod direct. Mai mult decât atât, majoritatea agențiilor de turism au acces la unitățile care oferă cazare Bucovina afișate aici. Puteți opta pentru achiziționarea de cazare cu tichete de vacanță la oricare dintre acestea.

Cazare in apropiere de Bucovina

Cazare Suceava

Foto Agropensiunea Floare De Camp

Agropensiunea Floare De Camp Suceava

Strada Morii nr.224I, Județul Suceava, Suceava, Romania

La Agropensiunea Floare De Camp beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Suceava Agropensiunea Floare De Camp pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Agropensiunea Floare De Camp din Suceava nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Suceava cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Agropensiunea Floare De Camp

Vezi tarife

Cazare Santa Fe Suceava

Pensiunea Santa Fe Suceava

Strada Vilelor nr.272 Sf. Ilie, Județul Suceava, Suceava, Romania

La Pensiunea Santa Fe beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Suceava Pensiunea Santa Fe pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Santa Fe din Suceava nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Santa Fe vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Suceava cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Santa Fe

Preturi de la

250 RON

Foto Meteora 3* Suceava

Pensiunea Meteora 3* Suceava

Bulevardul Sofia Vicoveanca, NR.24, Județul Suceava, Suceava, Romania

La Pensiunea Meteora 3* beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Suceava Pensiunea Meteora 3* pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Meteora 3* din Suceava nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Meteora 3* vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Suceava cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Meteora 3*

Preturi de la

95 RON

Vedere de ansamblu Leaganul Bucovinei Guest House Suceava

Leaganul Bucovinei Guest House Suceava

Bulevardul Sofia Vicoveanca nr.1, Județul Suceava, Suceava, Romania

La Leaganul Bucovinei Guest House beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Suceava Leaganul Bucovinei Guest House pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Leaganul Bucovinei Guest House din Suceava nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Leaganul Bucovinei Guest House vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Suceava cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Leaganul Bucovinei Guest House

Preturi de la

130 RON

Foto Hotel Zamca

Hotel Zamca Suceava

Strada Zamca nr.28a, Județul Suceava, Suceava, Romania

La Hotel Zamca beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Suceava Hotel Zamca pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Zamca din Suceava nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Zamca vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Suceava cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Zamca

Preturi de la

105 RON

Cazare Botoșani

Vedere de ansamblu Belvedere

Hotel Belvedere Botoșani

Bulevardul Mihai Eminescu nr.67, Județul Botoșani, Botoșani, Romania

La Hotel Belvedere beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Botoșani Hotel Belvedere pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Belvedere din Botoșani nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Belvedere vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Botoșani cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Belvedere

Preturi de la

160 RON

Foto Hotel Rapsodia City Center Botoșani

Hotel Rapsodia City Center Botoșani

Strada Cuza Vodă nr.4, Județul Botoșani, Botoșani, Romania

La Hotel Rapsodia City Center beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Botoșani Hotel Rapsodia City Center pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Rapsodia City Center din Botoșani nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Rapsodia City Center vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Botoșani cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Rapsodia City Center

Preturi de la

194 RON

Cazare Hotel Maria

Hotel Maria Botoșani

Strada Unirii nr.14, Județul Botoșani, Botoșani, Romania

La Hotel Maria beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Botoșani Hotel Maria pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Maria din Botoșani nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Maria vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Botoșani cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Maria

Preturi de la

135 RON

Cazare Șcheia

Vedere de ansamblu Polaris

Hotel Polaris Șcheia

Strada Mihoveni nr.1, Județul Suceava, Șcheia, Romania

La Hotel Polaris beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Șcheia Hotel Polaris pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Polaris din Șcheia nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Polaris vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Șcheia cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Polaris

Preturi de la

120 RON

Foto Ambiance

Pensiunea Ambiance Șcheia

Strada Aleea Vămii nr.7, Județul Suceava, Șcheia, Romania

La Pensiunea Ambiance beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Șcheia Pensiunea Ambiance pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Ambiance din Șcheia nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Ambiance vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Șcheia cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Ambiance

Vezi tarife

Galerie Coliba Haiducilor Bucovina

Coliba Haiducilor Bucovina Șcheia

Strada Aleea Vămii, Județul Suceava, Șcheia, Romania

La Coliba Haiducilor Bucovina beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Șcheia Coliba Haiducilor Bucovina pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Coliba Haiducilor Bucovina din Șcheia nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Coliba Haiducilor Bucovina vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Șcheia cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Coliba Haiducilor Bucovina

Vezi tarife