Vila Rosa Cluj-Napoca

str. Frunzisului nr.4, Cluj-Napoca, Judetul ClujIndiferent daca va aflati doar in trecere prin Cluj-Napoca, orasul de pe Somes, daca va aflati aici pentru afaceri sau dac? ati venit pentru vizita punctele de interes precum Gradina Botanica Alexandru Borza, Vivariul sau Biserica Romano-catolica Calvaria, Vila Rosa este gata sa va ofere refugiul dorit fata de stresul cotidian al urbei, oferindu-va cazare relxanta in Cluj-Napoca.

Amplasat la limita zonei centrale a Clujului, intr-un punct focal care va ofera acces rapid la oricare din zonele de interes ale municipiului, Vila Rosa este structurata pe doua corpuri de cazare si va pune la dipozitie camere cu grup sanitar propriu, TV prin cablu si parcare cu supraveghere video. Camerele de 3 stele au in plus minibar, clima, internet prin cablu, telefon, uscator de par.

Micul dejun se serveste in restaurantul propriu, unde puteti alege diverse preparate traditionale si internationale, gatite cu dragoste si grija. Accesul la internet si la spatiul de parcare este gratuit.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 
 • Pensiunea Traian

  Pensiunea Traian

  Cameră Dublă
  de la 100 RON
 • Hotel Stil

  Hotel Stil

  Cameră Dublă Twin Standard
  de la 180 RON
  Cameră Dubla Twin Superioara
  de la 210 RON
 • Sungarden Resort

  Sungarden Resort

  Queen Guest Room
  de la 434 RON
  Premium Queen Guest Room
  de la 454 RON