Vila Rao Cluj-Napoca

str. Progresului nr 30, Cluj-Napoca, Judetul ClujO atmosfera prietenoasa si calda intr-o ambianta de 4 * poate fi oricand gasita la Vila Rao.Este situata in apropiere de Olimpia Business Center si la 5 minute de centrul orasului .Serviciile de cazare oferite de Vila Rao din Cluj Napoca pun accent pe calitate si confort, pentru o experienta unica in orasul din inima Transilvaniei.

Camerele au aer conditionat, LCD, televiziune prin cablu, minibar , birou de lucru, iar baile sunt dotate cu bai sau cabine de dus .In baie articolele de igiena intima sunt prezente precum si halat de baie ,uscator de par si papuci de camera.

Pentru vizitarea orasului Gradina Botanica , Muzeul National De Istorie Cluj Napoca ,Obeliscul Carolina Vila Rao este un excellent punct de pornire cu conexiuni rapide catre mijloacele de transport in comun sau taxi.

Pentru cunoscatori,in cadrul pensiunii functioneaza si o crama la parterul vilei.Micul dejun sanatos este servit in fiecare dimineata de personalul amabil ,iar sala de conferinte vas ta la dispozitie pentru orice intalnire, simpozion sau team-builduinguri ,cu o programare in prealabil .

Accesul la internet este disponibil gratuit oaspetilor hotelului.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 
 • Pensiunea Traian

  Pensiunea Traian

  Cameră Dublă
  de la 100 RON
 • Hotel Stil

  Hotel Stil

  Cameră Dublă Twin Standard
  de la 180 RON
  Cameră Dubla Twin Superioara
  de la 210 RON
 • Sungarden Resort

  Sungarden Resort

  Queen Guest Room
  de la 434 RON
  Premium Queen Guest Room
  de la 454 RON