Rixo's Guesthouse Craiova

Doljului, Nr. 8, Craiova, Judetul Dolj


Rixo’s Guesthouse este situata la 3,6 km de intrarea in Craiova, intr-o zona linistita, oferind o atmosfera placuta, ideala pentru toate categoriile de turisti, de la oameni de afaceri si cupluri, pana la grupuri de prieteni si familii.

Centrul Comercial Banie se afla la 4,9 km distanta fata de pensiune, iar Teatrul Colibri se afla la 7 km distanta fata de pensiune.

Clasificata la categoria de 5 stele, Rixo’s Guesthouse ofera 14 locuri de cazare in 6 camere, apartamente si bungalow-uri moderne, fiecare dintre acestea avand propria personalitate. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV LCD, masa cu doua scaune, dulap si oglinda.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 60 de locuri si serveste un meniu a la carte, fiind ideal pentru organizarea de evenimente festive. In timpul liber, oaspetii se pot relaxa la piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si baldachine cu o capacitate de 30 de locuri.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, pensiunea ofera si gradina, bar, receptie deschisa non-stop, seif, apartament nuptial si mic dejun in camera.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Craiova