Crama Haiducilor Cluj-Napoca

str. Cometei, nr.12-14, Cluj-Napoca, Judetul Cluj


Pentru un sejur perfect in Cluj Napoca va recomandam o vizita la Crama Haiducilor****, un loc ideal unde puteti petrece un sejur minunat, intr-o ambianta placuta si servicii de cazare profesionale in conditii de 4 stele.
Hotelul Crama Haiducilor**** este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorita serviciilor ireprosabile din ultimii ani si ofertelor avantajoase si de sezon pe care le oferim clientilor nostii fideli.

Serviciile de cazare de 4 stele oferite sunt doar cateva argumente pentru a alege Crama Haiducilor**** pentru sejurul Dumneavoastra din Cluj Napoca: micul dejun inclus in tariful de cazare, seif pentru valori gratuit, internet wireless gratuit in zona hotelului, roomservice gratuit, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat.

Oricine se poate bucura de preparatele culinare din bucataria traditionala in cadrul hotelului Crama Haiducilor, rezervand o masa in restaurantul traditional aflat in incinta hotelului. Aici maestrii bucatari va vor incanta simturile cu specialitati deosebite din bucataria traditionala romaneasca.

Crama Haiducilor este situata in cartierul Zorilor intr-o zona rezidentiala, foarte linistita, dar totodata la cateva minute cu masina de centrul istoric al orasului, precum si de Aeroportul International din Cluj-Napoca. Este situat pe strada Cometei nr. 12-14 din Cluj Napoca.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 • Pensiunea Deja Vu

  Pensiunea Deja Vu

  Cameră tip classic
  de la 0 RON
 • City Gold Apartments

  City Gold Apartments

  One bedroom apartment
  de la 270 RON
  Luxury One Bedroom Apartment
  de la 283 RON
 • Ary

  Ary

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Queen
  de la 0 RON
 
 • Hotel Topaz

  Hotel Topaz

  Queen business
  de la 0 RON
  Junior suite deluxe
  de la 0 RON
 • Hotel Transilvania

  Hotel Transilvania

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Dubla
  de la 0 RON
 • The Cluj Horizon

  The Cluj Horizon

  Apartament Horizon Studium Green H8
  de la 0 RON
  Apartament Horizon Studium Green H7
  de la 0 RON