Rimini Crama Haiducilor Cluj-Napoca

str. Cometei, nr.12-14, Cluj-Napoca, Judetul Cluj


Pentru un sejur perfect in Cluj Napoca va recomandam o vizita la Crama Haiducilor****, un loc ideal unde puteti petrece un sejur minunat, intr-o ambianta placuta si servicii de cazare profesionale in conditii de 4 stele.
Hotelul Crama Haiducilor**** este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorita serviciilor ireprosabile din ultimii ani si ofertelor avantajoase si de sezon pe care le oferim clientilor nostii fideli.

Serviciile de cazare de 4 stele oferite sunt doar cateva argumente pentru a alege Crama Haiducilor**** pentru sejurul Dumneavoastra din Cluj Napoca: micul dejun inclus in tariful de cazare, seif pentru valori gratuit, internet wireless gratuit in zona hotelului, roomservice gratuit, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat.

Oricine se poate bucura de preparatele culinare din bucataria traditionala in cadrul hotelului Crama Haiducilor, rezervand o masa in restaurantul traditional aflat in incinta hotelului. Aici maestrii bucatari va vor incanta simturile cu specialitati deosebite din bucataria traditionala romaneasca.

Crama Haiducilor este situata in cartierul Zorilor intr-o zona rezidentiala, foarte linistita, dar totodata la cateva minute cu masina de centrul istoric al orasului, precum si de Aeroportul International din Cluj-Napoca. Este situat pe strada Cometei nr. 12-14 din Cluj Napoca.

Momentan, acest hotel este indisponibil pentru rezervari.

Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 • Vila Rao

  Vila Rao

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Dublă/Twin
  de la 0 RON
 • Vila Diakonia

  Vila Diakonia

  Cameră Twin
  de la 0 RON
  Cameră Single
  de la 0 RON
 • Hotel Pami

  Hotel Pami

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Twin
  de la 0 RON