Arc de Triomphe Hotel Bucuresti

Str.Clucerului nr 19, sector 1, Bucuresti, Bucuresti, Municipiul Bucuresti


Arc de Triomphe Hotel este un boutique hotel modern, localizat intr-o zona rezidentiala a Bucurestiului, la 3 km de centrul expozitional Romexpo si 5 km de centrul istoric al orasului. Hotelul este ideal pentru calatoriile business dar si pentru vacante.

Arcul de Triumf este la 900 m de hotel, Parcul Kiseleff este la 750 m de hotel, iar Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti este la 3 km de hotel.

Arc de Triomphe Hotel are un total de 35 de camere decorate cu stil, cu mobilier din lemn masiv de cires sau nuc, materiale din bumbac egiptean sau lana englezeasca. Camerele sunt dotate cu baie, TV, aer conditionat si mini-bar.

Oliviers Restaurant serveste specialitati orientale si traditionale romanesti. Hotelul dispune de 5 sali de conferinta cu o capacitate intre 15 si 200 de persoane. Toate salile de conferinta beneficiaza de video si retro proiector, flipchart si echipament de sunet.

Oaspetii beneficiaza de parcare gratuita.

Suplimentar, hotelul mai ofera si servicii de consierge, business center, lobby bar, SPA, room service si souvenir shop. Arc de Triomphe Hotel este membru al Exclusive Hotels European Association, categoria Charm & Character si este un hotel partener al CNN.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Bucuresti