Potcoava Mountain Hideaway Runcu

Punct Palanga, Runcu, Judetul Dambovita

Potcoava Mountain Hideaway Runcu Potcoava Mountain Hideaway Runcu Potcoava Mountain Hideaway Runcu Potcoava Mountain Hideaway Runcu Potcoava Mountain Hideaway Runcu 3708
 • 9.4

  lorena

  Călătorie de plăcere
  • Impresie generală
  • Raport preț/calitate
  • Servicii și facilități
  • Curățenia în cameră
  • Personalul
  • Locație

  Ne-au placut zona, personalul de serviciu, caii, intreaga atmosfera din timpul sejurului. Experienta a fost pozitiva, locatia este noua si da, se impun imbunatatiri dar NESEMNIFICATIVE O locatia ideala pentru familii cu copii sau grupuri de prieteni +liniste + locul de joaca exterior +posibilitate plimbari, drumetii, indiferent de vreme + spatiul din sala de mese unde am stat linistiti la masa iar copii( 2 si 3 ani ) s-au jucat in voie Chiar daca la meniu nu se ofera alternative ( nu ai alte optiuni a la carte ), acesta este potrivit si diversificat pentru toata lumea- inclusiv pentru copii de 1-3 ani . plus ca in momentul in care am facut rezervarea, personalul ne-a anuntat ca daca avem cerinte speciale pentru meniu, sa-i anuntam si ne pregatesc de dorim noi.... - practic sistemul de servire al mesei este foarte ok- intre mic dejun- pranz si cina - sunt pause de maxim 1- 2 ore, in care daca doresti poti servi fructe, si daca chiar nu gasesti nimic de servit, personalul este foarte amabil si gaseste o solutie pentru orice cerinta.... Cu siguranta vom reveni .


Vrei sa te relaxezi in mijlocul naturii, departe de zgomotul orașului?
Sa străbați in șaua calului păduri si cărări de munte ? Poate pe bicicleta sau cu schiuri de tura ?

La Runcu, vei descoperi un peisaj de poveste si te vei bucura de roadele muncii unei echipe de meșteri populari care au colaborat pentru a crea Potcoava. De la construcția propriu-zisa pana la detaliile amenajării interioare, toate sunt făcute cu dichis si cu dorința de a te reconecta cu natura si cu spațiul magic tradițional romanesc.

Descriem locul ca fiind „mountain hideaway” (ascunzătoarea de la munte ), pentru ca noi credem ca este spațiul perfect pentru a te ascunde de viteza, tehnologie, termene limita si alte astfel de „bucurii” ale vieții cotidiene. Suntem pe coama unui deal, la 3 km de cea mai apropiata casa, înconjurați de păduri si cu o priveliște de poveste asupra munților Leaota.

Un colt de rai verde si încă sălbatic, la 2 ore de București, te așteaptă sa îl descoperi la pas, calare sau pe bicicleta. Pe cărările răcoroase din pădurile de la poalele munților Leaota, urmând vechiul drum domnesc spre Ardeal, iți vei reface necesarul de energie vitala care sa te ajute ca la întoarcerea acasă sa iți duci planurile la bun sfârșit sau, cine știe, sa ti le schimbi .

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Runcu