Plus Hotel Craiova

str. Caracal nr.254, Craiova, Judetul DoljPlus Hotel ofera cazare in Craiova si este unul din cele mai noi hoteluri aparute pe harta municipiului.
Este situat in zona de sud-est a orasului, in imediata vecinatate a Vamii Craiova si aproape de Monumentul 1907 Craiova, {Biserica Toti Sfintii (Hagi Enusi)} si Parcul Nicolae Romanescu.

Pozitionarea hotelului este ideala pentru persoanele aflate in interes de afaceri in zona.
Serviciile oferite de Plus Hotel difera de cele obisnuite prin calitate, stil si promptitudine. Hotelul va sta la dispozitie cu un total de 58 locuri de cazare, distribuite in 16 camere single, 12 camere duble (twin), 7 camere cu pat matrimonial (din care 3 au pat extra-large) si 2 apartamente. Fiecare camera este dotata si utilata la standarde inalte: aer conditionat, baie cu dus, telefon, televiziune prin cablu.

Accesul la internet si la spatiul pazit de parcare este gratuit. Receptia deschisa non-stop sta la dispozitia oaspetilor cu sfaturi si ajutor iar turistii se pot bucura de compania animalelor de companie care pot fi aduse la hotel, bar cu o gama diversa de bauturi sau de facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Craiova