Pensiunea Zbor Cluj-Napoca

Str.Tractoristilor nr 2a, Cluj-Napoca, Judetul Cluj


Pensiunea ZBOR ofera cazare in Cluj Napoca intr-o locatie nou construita in zona linistita de case a cartierului Someseni pe str. Tractoristilor nr 2a, la o distanta de 2 km se afla Aeroport International Cluj-napoca. Pe o raza de 3kmse afa urmatoarele locatii:iulius Mall, Selgros, Ambient, fabrica Emerson, Parcul Industrial Transilvania, Parcul Industrial Tetarom 2. Pensiunea Casa Cioncaofera asigura, cazare in apartamente, camere duble, camere triple. Toate camerele sunt ultra finisate, mobilate modern, cu baie proprie, dotate cu televizor, internet prin cablu si wireless incalzire centrala, . La cerere se serveste micul dejun. Pentru cine doreste se asigura acces la bucatarie dotata complet care impreuna cu livingul, au o suprafata de 50mp. Se asigura loc de parcare in curte. In apropriere(la distsnta de 200m)se afla statia autobusului nr. 8
La cerere asiguram turistilor transferul pentru Aeroport, Gara, Autogara
Pentru turistii cu rezervare, care sosesc sau pleaca pentru care efectuam noi transferul, rugam sa ne comunice ora sosirii respectiv ora plecarii, check-in-ul respectiv check-out-ul se face la orele comunicate.
Pentru cine pleaca cu avionu si doreste sa lase masina la noi pina la intoarcere asiguram parcare contra cost{10lei/zi).

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 
 • Pensiunea Traian

  Pensiunea Traian

  Cameră Dublă
  de la 100 RON
 • Hotel Stil

  Hotel Stil

  Cameră Dublă Twin Standard
  de la 180 RON
  Cameră Dubla Twin Superioara
  de la 210 RON
 • Sungarden Resort

  Sungarden Resort

  Queen Guest Room
  de la 434 RON
  Premium Queen Guest Room
  de la 454 RON