Pensiunea Casa Zanelor Cluj-Napoca

Str. SPORTULUI, Nr. 5, Cluj-Napoca, Judetul ClujLa intrarea in oras dinspre Dej ,Pensiunea Casa Zanelor ofera cazare in Cluj Napoca intr-un cadru natural , plin de verdeata si aer curat .Piscina pensiunii sau terenul de sport, sunt servicii care vor convinge oaspetii ca au facut cea mai buna alegere .

Fiecare camera este dotata cu LCD TV , televiziune prin satelit,minibar ,telefon si birou de lucru .Baile au halat de baie ,uscator de par si articole de igiena intima.

Micul dejun este oferit in fiecare dimineata cu produse proaspete si sanatoase .Pentru a desavarsi o intalmnire de afaceri, sau team-building, sala de conferinte poata sa fie la dispozitia oaspetilor cu o programare in prealabil la receptia pensiunii.

Pensiunea Casa Zanelor se afla in imediata apropiere a centrelor comerciale Polus Center, Cora, Metro si Praktiker putand fi utilizata si ca punct de plecare in vizitarea orasului Biserica Romano-catolica Calvaria , Muzeul National de Istorie Cluj Napoca sau Casa Invatatorului .

Momentan, acest hotel este indisponibil pentru rezervari.

Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 • Vila Rao

  Vila Rao

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Dublă/Twin
  de la 0 RON
 • Vila Diakonia

  Vila Diakonia

  Cameră Twin
  de la 0 RON
  Cameră Single
  de la 0 RON
 • Hotel Pami

  Hotel Pami

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Twin
  de la 0 RON