Pensiunea Casa Bunicii Predeal

SOS NATIONALA NR 28, Predeal, Judetul Brasov


Pensiunea Casa Bunicii este situata in partea de sud-vest a statiunii montane Predeal, fiind o pensiune pe gustul tuturor, ideala atat in sezonul de iarna pentru o vacanta la schi, cat si pentru drumetii si relaxare pe timp de vara.

Cascada Tamina este la o distanta de 10,9 km de pensiune, iar Partia Cocosul este la 13, 2 km distanta de pensiune.

Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Casa Bunicii ofera cazare in 8 camere duble matrimoniale si 2 apartamente aflate la manzarda. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, min-bar si balcon. Apartamentele sunt dotate si cu jakuzzi.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Turistii pot servi masa in restaurantul pensiunii ce ofera un meniu a la carte, avand de asemenea la dispozitie si o bucatarie comuna complet utilata. Pentru evenimente corporate, pensiunea pune la dispozitie o sala de conferinte cu dotarile aferente. Gradina din spate beneficiaza de un spatiu amenajat pentru barbeque.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, Pensiunea Casa Bunicii mai ofera si living cu TV, loc de joaca pentru copii, rau in curte, sauna, spalatorie, terasa, transport auto, suita nuptiala, room service, drumetii, calarie, schi, karaoke, fax si copiator.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Predeal