La Padre Sibiu

Str.Somesului Nr 14, Sibiu, Judetul Sibiu

 La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu La Padre Sibiu 2224
 • 8.6

  Vasilica

  Călător singur

  Călătorie de plăcere
  • Impresie generală
  • Raport preț/calitate
  • Servicii și facilități
  • Curățenia în cameră
  • Personalul
  • Locație

  The host were great! Very nice, polite, opened and warm people! I strongly recommend to all my colleagues and friends! You must go there to experience all this... On the top is Padre himself who entertained us: singing, voice and instruments, joking...we were talking in 4 different languages (Germany, English,French and Romanian),at the same time and we did understand perfect each other:-)... Definitely, it is one of the TOP 5 w/e in my entire life!

  not the case!


In centrul Sibiului, aproape de toate locurile turistice,Hostel La Padre ofera o alternativa ieftina de cazare pentru orice turist venit sa viziteze Sibiul.

Designul camerelor este unul rustic in care vor fii apreciate ferestrele luminoase inundate de lumina naturala .Confortul este mentinut de paturile duble ,extreme de confortabile ,cu asternuturi curate ,baie cu dus si apa calda non-stop,Tv,frigider si acces la bucatarie.Bucataria este dotata complet ,plus o sofa extensibila pentru 2 persoane .

Podul Mincinosilor , Turnul Olarilor sau Palatul Brukenthal sunt recomandari pentru oaspeti din partea personalului prietenos care va poate ajuta si in rezervarea biletelor daca este nevoie .

Hostelul ofera la cerere transport pentru turul orasului Sibiu sau in imprejurimile sale.

Accessul la internet este disponibil gratuit.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Sibiu