Hotel Transilvania Cluj-Napoca

Str. Regele Ferdinanad Nr. 20, Cluj-Napoca, Judetul ClujAmbianta,intimitate si romantism chiar in centrul Clujului la Hotel Transilvania. Cu o pozitie privilegiata, in centrul istoric, pe strada Regele Ferdinanad Hotel Transilvania ofera cazare in Cluj oaspetilor sai in centrul istoric al orasului, aproape de orice obiectiv turistic de aici Muzeul De Speologie Emil Racovita , Casa Heltai , Biserica Sfantul Mihail .

Hotel Transilvania are o istorie proprie , aici fiind gazduite personalitat ale vremii ,( Jonathan Harker, personajul principal din romanul “Dracula” a lui Bram Stocker) dar toate acestea pot fii descoperite odata ce ati patruns in universul sau .

Camerele sunt mari ,luminoase generoase cu lumina naturala , pentru o sedere odihnitoare in centrul orasului.

Intalnirile de afaceri sau seminariile pot fi gazduite de sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri ,dotata cu videoproiector,ecran, flipchart, sistem de traducere simultana si conexiune la internet.

Bucurati-va de terasa hotelului in aer liber, cu o capacitate de 100 de locuri cu meniuri traditionale transilvanene din present sau cu retete pastrate din stramosi.

Parcarea este oferita gratuit oaspetilor hotelului supravegheta non stop de sistemul de camere video de la hotel Transilvania .

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 
 • Pensiunea Traian

  Pensiunea Traian

  Cameră Dublă
  de la 100 RON
 • Hotel Stil

  Hotel Stil

  Cameră Dublă Twin Standard
  de la 180 RON
  Cameră Dubla Twin Superioara
  de la 210 RON
 • Sungarden Resort

  Sungarden Resort

  Queen Guest Room
  de la 434 RON
  Premium Queen Guest Room
  de la 454 RON