Hotel Rozmarin Predeal

Bd. Mihail Saulescu nr.159, Predeal, Judetul Brasov


Hotel Rozmarin este pozitionat in partea de nord a statiunii montane Predeal, pe DN1, la iesirea din Predeal spre Brasov, intr-un loc linistit, departe de agitatie, fiind perfect pentru relaxare, sporturi de iarna sau drumetii.

Partia Clabucet este la 2,8 km distanta fata de hotel, Cascada Tamina este la o distanta de 6,9 km de hotel, iar Partia Cocosul este la 9,5 km distanta de hotel.

Clasificat la categoria de 4 stele, Hotel Rozmarin ofera cazare in 70 de camere. Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, TV, uscator de par, telefon, mini-bar, seif, incalzire centrala si frigider. Unele camere au si balcon.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 220 de locuri structurate pe 2 etaje, serveste un meniu a la carte si o vedere panoramica la muntii din jur. Pentru organizarea evenimentelor corporate, hotelul pune la dispozitie sali de conferinta cu dotarile aferente.

Accesul la parcare este disponibil gratuit.

Suplimentar, Hotel Rozmarin mai ofera si bar, crama,discoteca, fax, foisor in curte, gradina, gratar, jacuzzi, living, room service, sala de fitness, sauna, schimb valutar, semineu, solarium, spalatorie, terasa, transport auto si living cu TV.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Predeal