Hotel RIN Central Bucuresti

Str. Traian nr 55 A, sector 3, 030573, Bucuresti, Bucuresti, Municipiul Bucuresti


Hotel RIN Central are o pozitie avantajoasa, aproape de Piata Unirii si centrul istoric al Bucurestiului. Este un hotel nou dat in folosinta in 2004 , cu camere confortabile dotate cu aer conditionat si excelente facilitati.

Piata Unirii este la o distanta de 1,7 km distanta fata de hotel, iar Teatrul National Bucuresti este la o distanta de 1,8 km fata de hotel.

Clasificat la categoria de 4 stele, hotelul ofera cazare in camere single si duble, spatioase si modern mobilate. Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, TV, mini-bar si telefon.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul intim si confortabil are o capacitate de 70 de locuri si serveste preparate din bucataria româneasca si internationala excelente, însotite de muzica relaxanta.

Legaturile sale de transport excelente fac din acest hotel locul ideal de cazare in Bucuresti pentru calatorii de afaceri si turistice.

Oaspetii au acces gratuit la poarcare.

Suplimentar hotelul mai ofera si bar, lift, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, room service, mic dejun in camera, bancomat, fax, copiator si sali de conferinta.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Bucuresti