Hotel Privo Targu-Mures

Str.Gheorghe Doja nr 27, Targu-Mures, Judetul Mures


Aflat la doar 500m de centrul orasului Targu Mures, complexul Privo, compus din Hotel Privo si Villa Csonka, este situat intr-o zona retrasa si linistita , inconjurata cu spatiu verde. Complexul are o capacitate maxima de cazare de 102 locuri si dispune de 40 camere si apartamente deluxe 4*+.
Villa Csonka, constructie in stil Secession renovata in 2013 si mobilata cu piese originale Thonet si Art Deco reconditionate, cu vechime de peste 100 de ani, dispune de 3 camere matrimoniale si 3 apartamente deluxe superioare cu acces direct din receptia hotelului.
Atat villa cat si parcul cu o suprafata de 4000mp sunt monumente istorice de clasa A, iar restaurarea lor a readus la viata o mica parte din atmosfera anilor 1900 in Targu Mures.
Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate maxima de 180 locuri, 3 Sali de conferinta cu capacitate cuprinsa intre 14-170 locuri( aranjament teatru), crama de vinuri cu capacitate maxima de 20-30 locuri, 2 terase, parc, centru spa pentru clientii hotelului( aparate fitness, jacuzzi, finnish sauna, infra red sauna, camera pentru masaj) parcare in curtea interioara si in garaj precum si acces la internet wireless gratuit in toate locatiile hotelului.


Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Targu-Mures
 
 • Hotel Privo

  Hotel Privo

  Villa Csonka Deluxe Double Room
  de la 0 RON
  Villa Csonka Deluxe Suite
  de la 0 RON
 • Hotel Grand

  Hotel Grand

  Cameră Twin
  de la 0 RON
  Apartament
  de la 0 RON
 • Hotel Everest

  Hotel Everest

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Twin
  de la 0 RON