Hotel Imperial Timisoara

Str. Sf. Ap.Petru si Pavel 29 A, Timisoara, Judetul Timis


Hotel Imperial este situat intr-un cartier rezidential linistit, in partea de nord a orasului Timisoara, la 3 km de centrul istoric. Camerele hotelului au fost renovate recent si confortabile, fiind gata sa primeasca turistii.

Iulius Mall este la o distanta de 2,8 km fata de hotel, iar Parcul Botanic este la 2,8 km distanta fata de hotel. muzeul Satului Banatean este la o distanta de 2,9 km de hotel.

Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Imperial ofera cazare in 10 camere, dintre care 4 camere matrimoniale, 4 apartamente si 2 camere cu antecamera. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, incalzire centrala, TV, telefon si mini-bar.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Hotelul dispune de un restaurant ce serveste meniuri cu preparate traditionale si internationale, precum si meniuri cu diete speciale la cerere. Pentru divertisment, hotelul ofera un club de noapte si divertisment de seara.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, hotelul ofera si terasa, gradina, snack bar, bar, camera de bagaje, birou de turism, receptie non-stop, servicii de babysitting, calcatorie, spalatorie, seif, room service, camere de familie si facilitati VIP in camera.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Timisoara