Hotel Casa Cu Tei Craiova

Str.Amaradiei,nr.4, Craiova, Judetul Dolj


Hotelul Casa cu Tei din Craiova este un vechi monument arhitectonic al orasului, construit in 1901 in stil Art Nouveau. Astazi cladirea a fost extinsa, renovata si modernizata oferind oaspetilor sai confort si cazare la standarde internationale.

Centrul orasului se afla la 1 km distanta fata de hotel, Gradina Botanica se afla la 500 m distanta fata de hotel, iar Muzeul de Arta se afla la 1,2 km distanta fata de hotel.

Clasificat la categoria de 4 stele, Hotel Casa cu Tei ofera cazare in 14 camere duble elegante, decorate in stil clasic. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, dulap, mini-bar, birou de lucru, oglinda, aer conditionat, centrala termica si TV LCD.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul hotelului are o capacitate de 120 de locuri in sala mare si 40 de locuri in sala mica, ideala pentru intalniri sau conferinte. Meniul pus la dispozitie imbina preparate din bucataria moderna cu cele din bucataria clasica, servind preparate traditionale romanesti si mediteraneene.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, hotelul ofera si bar, mic dejun in camera, mini-bar, fax, receptie deschisa non-stop, room service, terasa si echipament de joaca pentru exterior.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Craiova