Hotel Boutique Lafayette Bucuresti

Blvd. Ferdinand I, Nr. 1, Bucuresti, Municipiul Bucuresti


Hotel Boutique Lafayette este situat in centrul Bucurestiului, in Piata Pache Protopopescu, la numai 1,2 km de Piata Universitatii, fiind locul de cazare ideal pentru un city break sau pentru cei ce calatoresc in interes de afaceri.

Ambasada Greciei este la o distanta de 120 m de hotel, Foisorul de Foc este la 350 m de hotel, iar Teatrul National bucuresti se afla la 1 km de hotel.

Clasificat la categoria de 4 stele, Hotel Boutique Lafayette ofera 14 locuri de cazare in 7 camere duble, moderne si spatioase, repartizate de 4 etaje. Camerele sunt dotate cu baie proprie, incalzire centrala, aer conditionat, TV, telefon, seif, uscator de par, balcon, frigider si mini-bar.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Pentru servirea micului dejun, turistii au la dispozitie o sala de mese. Turistii se pot relaxa la terasa, in gradina hotelului sau la bar.

Oaspetii au acces gratuit la parcarea privata.

Suplimentar, Hotel Boutique Lafayette mai ofera si camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa non-stop, calcatorie, spalatorie, fax, copiator, seif la receptie, suita nuptiala si facilitati VIP in camera.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Bucuresti