Hotel Bicaz Pirates Resort Mamaia

Bulevardul Mamaia, Mamaia, 900001, Mamaia, Judetul Constanta


Hotel Bicaz Pirates Resort este un hotel unic in statiunea Mamaia, ideal pentru familii cu copii. Hotelul este situat in nordul statiunii, intr-o zona linistita, cu multa verdeata. In apropiere, oaspetii se pot bucura de restaurantele si barurile din statiune.

Cazino Constanta este la o distanta de 2, 6 km de hotel.

Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Bicaz Pirates Resort dispune de 158 de camera duble si 8 apartamente. Camerele sunt dotate cu TV, telefon internațional, mochetă, minibar, aer condiționat, geamuri termopan, uscător de păr, balcon cu mese și scaune din plastic.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul Pirates Island ofera turistilor un meniu a la carte si este locul ideal pentru o cina delicioasa. Terasa Hotelului ofera bauturi racoritoare oaspetilor ce doresc sa se racoreasca dupa o zi petrecuta la plaja.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, hotelul mai ofera si petreceri tematice pentru copii, club pentru copii si petreceri. In fiecare seara sunt organizate concursuri si serate cu magicieni. De asemenea, hotelul pune la dispozitie, curatatorie, terasa, gradina, piscina exterioara si camera de bagaje.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Mamaia