Ary Cluj-Napoca

Magaziei 19, Cluj-Napoca, Judetul ClujAproape de centrul orasului cu facilitati moderne pentru SPA si sala de fitness moderna ,Hotel Ary este situat la o scurta plimbare de cea mai frumoasa panorama asupra orasului Cluj Napoca .Cu servicii de 4 stele , Hotel Ary ofera o cazare in Cluj Napoca intr-o atmosfera de bun gust pentru calatorii de afaceri sau de placere care cauta relaxare si confort .

Dotarile camerelor : aer conditionat,TV si cablu, telefon in camera si baie,seif iar baile ofera produse de toaleta intime. Baile camerelor sunt dotate cu cabina de dus, iar apartamentele cu cada de baie .Accesul in camera se face pe baza de cartela magnetica .

Transportul in comun este usor accesibil pentru cei care vor sa viziteze atractiile turistice din Cluj Napoca : Gradina Botanica , Piata Unirii sau Muzeul De Arta Cluj Napoca .

Pentru o intalnire de success, sala de conferinte este modern echipata (videoproiector, ecran de proiectie, TV plasma,mobilier specific, salon de coffe break) si are o suprafata de 120 mp, cu o capacitatea maxima este 100 de locuri.

Pentru pasionatii de fotbal, locatia este optima, hotelul fiind situat foarte aproape de Stadionul CFR.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Cluj-Napoca
 
 • Pensiunea Traian

  Pensiunea Traian

  Cameră Dublă
  de la 100 RON
 • Hotel Stil

  Hotel Stil

  Cameră Dublă Twin Standard
  de la 180 RON
  Cameră Dubla Twin Superioara
  de la 210 RON
 • Sungarden Resort

  Sungarden Resort

  Queen Guest Room
  de la 434 RON
  Premium Queen Guest Room
  de la 454 RON