Atrium Hotel Bucharest City Center Bucuresti

Calea Mosilor nr.112, Bucuresti, Municipiul Bucuresti


Hotel Atrium se bucura de o locatie privilegiata, in partea centrala a Bucurestiului, la numai 700 m de Piata Universitatii, facilitand astfel accesul cu usurinta la principalele atractii turistice si culturale ale orasului.

Centrul Vechi este la o distanta de 650 m fata de hotel, iar Teatrul National Bucuresti este la o distanta de 550 m fata de hotel.

Clasificat la categoria de 4 stele, Hotel Atrium ofera cazare in 32 de camere structurate pe 3 etaje, dintre care 20 de camere duble matrimoniale, 6 camere single, 3 camere duble twin si 3 camere executive. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, aer conditionat, incalzire centrala, TV, mini-bar, telefon, uscator de par si jacuzzi.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Hotelul ofera sali de conferinta complet utilate, avand o capacitate intre 20 si 40 de persoane. Restaurantul hotelului ofera un meniu a la carte cu preparate nationale si internationale, precum si meniuri cu diete speciale. Micul dejun poate fi servit si in camera.

Suplimentar, hotelul mai ofera si bar, camera de bagaje, receptie non-stop, spalatorie, calcatorie, fax, copiator, lift, pranz la pachet, room service si suita nuptiala.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Bucuresti