Hotel Arena Targu-Mures

Str. Tamas Erno Nr. 1, Targu-Mures, Judetul Mures


Cetatea Sighisoara sau Statiunea Bazna. Cazarea in Hotelul Arena aduce cu sine o multitudine de ocazii pentru petrecerea unui sejur de neuitat intr-o locatie unica in Romania, unde se poate descoperi istoria orasului, frumusetea nativa a acestui loc, precum si viata bogata si activa care pulseaza in venele sale. Cu facilitati precum apartament nuptial pentru doritori, business centre pentru oamenii de afaceri, teren de sport pentru cei avizi de miscare si sauna pentru incheierea intr-un mod placut a unei zile pline, acest hotel devine cu siguranta una dintre primele alegeri pentru o vacanta deosebita. "/>

Hotelul Arena din Targu Mures este situat aproape de centrul orasului, in zona bazelor sportive ofera acces facil la atractii unice, precum Cetatea Sighisoara sau Statiunea Bazna.

Cazarea in Hotelul Arena aduce cu sine o multitudine de ocazii pentru petrecerea unui sejur de neuitat intr-o locatie unica in Romania, unde se poate descoperi istoria orasului, frumusetea nativa a acestui loc, precum si viata bogata si activa care pulseaza in venele sale.

Cu facilitati precum apartament nuptial pentru doritori, business centre pentru oamenii de afaceri, teren de sport pentru cei avizi de miscare si sauna pentru incheierea intr-un mod placut a unei zile pline, acest hotel devine cu siguranta una dintre primele alegeri pentru o vacanta deosebita.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Targu-Mures
 
 • Hotel Privo

  Hotel Privo

  Villa Csonka Deluxe Double Room
  de la 0 RON
  Villa Csonka Deluxe Suite
  de la 0 RON
 • Hotel Grand

  Hotel Grand

  Cameră Twin
  de la 0 RON
  Apartament
  de la 0 RON
 • Hotel Everest

  Hotel Everest

  Cameră Single
  de la 0 RON
  Cameră Twin
  de la 0 RON