Hotel Ambasador Bucuresti

Bd Ghe Magheru, nr 8-10, Bucuresti, Municipiul Bucuresti


Hotelul Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe unul dintre principalele bulevarde, Bulevardul Magheru, intre Piata Romana si Piata Universitatii . Prin pozitia ultracentrala,ofera acces spre toate punctele de interes economic, comercial, de afaceri si turistic - cu numeroase posibilitati de divertisment in Centrul istoric.
In prezent hotelul dispune de 99 spatii de cazare de 4 stele cu un design ce imbina luxul si eleganta stilului clasic cu spatialitatea si confortul celui modern, mobilierul fiind ales astfel incat sa satisfaca cat mai complet necesitatile dar, in acelasi timp, sa ofere un spatiu comod si relaxant. Cea mai mare parte a camerelor ofera o superba panorama asupra Bucurestiului. Camerele si apartamentele din hotelul Ambasador sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, telefon national si international, TV LED HD, internet wireless gratuit.
Restaurantul Ambasador aflat la etajul I ofera un meniu rafinat, variat si proaspat, cu specialitati romanesti si internationale, pregatite cu grija de o echipa de bucatari talentati.
La etajul 2 al hotelului clientii au la dispozitie un salon de coafura - frizerie.
Va asteptam cu drag!

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Bucuresti