Casa Dunarea Predeal

str. panduri nr.31, Predeal, Judetul Brasov


Casa Dunarea este situata in partea centrala a statiunii montane Predeal, la o distanta de 550 m de Gara predeal, oferind spatii confortabile de cazare intr-o zona linistita, ideala pentru un sejur alaturi de familie sau prieteni.

Partia Clabucet este la 2,5 km distanta fata de hotel, Cascada Tamina este la o distanta de 7,4 km de hotel, iar Partia Cocosul este la 9,2 km distanta de hotel.

Clasificata la categoria de 3 stele, Casa Dunarea ofera cazare in 10 camere duble, 1 apartament, 1 garsoniera si o suita cu 5 camere, dotata cu bucatarie complet utilata si living ultramodern. Camerele dispun de grup sanitar propriu, TV, mini-bar si telefon.

Acceul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Turistii pot servi masa in restaurantul hotelului, acesta servind un meniu a la carte. Pentru evenimentele corporate, pensiunea pune la dispozitie o sala de conferinte. Curtea interioara este dotata cu spatiu amenajat pentru gratar.

Oaspetii au acces la parcare gratuita.

Suplimentar, Casa Dunarea mai ofera si spatiu de joaca pentru copii, foisor in curte, ATV, gradina,bar, receptie non-stop, camere de familie, seif, terasa, jacuzzi, fax si copiator.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Predeal