Capital Plaza Hotel Bucuresti

Bdul Iancu de Hunedoara nr 54, Bucuresti, Municipiul Bucuresti


Capital Plaza Hotel este situat ultracentral, la numai 800 m de Piata Victoriei si de Guvernul Romaniei, fiind locul de cazare ideal atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru cei ce vor sa viziteze atractiile culturale ale Bucurestiului.

Muzeul Taranului Roman si Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa se afla la 1,2 km distanta fata de hotel.

Clasificat la categoria de 4 stele, Capital Plaza Hotel ofera cazare in 95 de camere structurate pe 5 etaje, dintre care 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Camerele sunt impartite in camere duble sau twin standard, camere duble superioare, camere duble executive si suite, fiind dotate cu baie proprie, aer conditionat, incalzire centrala, TV, mini-bar, telefon, seif si uscator de par.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Hotelul ofera un centru de conferinte complet utilat cu aparatura moderna pentru evenimentele business. Restaurantul hotelului ofera un meniu cu preparate mediteraneene intr-o atmosfera cu influente din secolul al XIX-lea.

Suplimentar, hotelul mai ofera si terasa, gradina, gratar, sala de fitness, bar, mic dejun in camera, receptie non-stop, spalatorie, calcatorie, facilitati VIP in camera, seif si lift.

Oferta disponibila la cerere. Va rugam completati formularul de mai jos.

Cere oferta
Hoteluri recomandate Bucuresti